efektiseinät
laske hinta efektiseinälle muutamassa minuutissa

tilaa pinnoitukset helposti netissä

Laskurillamme lasket helposti hinnan asennetulle efektiseinälle. Katso alta vaihtoehdot ja laske sekä tilaa työ helposti laskurilla. 

efektiseinä itse asentaen?

Jos haluat laittaa hihat heilumaan ja tehdä efektiseinän itse, löydät tarvittavat työvälineet ja materiaalit verkkokaupastamme. 

Toimitamme aina myös selkeät ohjeet asennukseen. 

efektimaalit & sisustuspinnoitteet

Efektimaalit ovat erinomainen valinta, kun haluat luoda näyttäviä efektiseiniä. Ne ovat monipuolisia ja sopivat niin keittiön välitilaan, kuiviin wc-tiloihin kuin julkitilojen seinäpinnoillekin. Efektimaalien kirjo ulottuu luonnollisesta hiekkaisesta mattapinnasta aina kiiltävään kromimaiseen metallipintaan. Lisäksi voit rikastuttaa niiden ulkonäköä erilaisilla kimalteilla ja suojata ne kimallesuoja-aineella.

Sisustuspinnoitteet ovat pastamaisia tuotteita, jotka levitetään lastalla. Ne ovat ihanteellisia kuivatilojen seinäpinnoille ja, kuten efektimaalitkin, ne voidaan suojata ja mukauttaa sopimaan moniin eri tiloihin, kuten keittiöihin ja julkitiloihin.

Sekä efektimaalit että sisustuspinnoitteet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Ne ovat liuotteettomia, helppoja asentaa ja hengittäviä, minkä lisäksi ne ovat sisäilmasertifioituja, taaten terveellisen ja turvallisen sisäilman.

Tutustu alta eri efektimaaleihin, laske laskurilla hinta ja tee tilaus!

nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti edustaa uudenlaista, vesipohjaista ja saumatonta kuitutapettia, joka on erinomainen valinta niin asuin- kuin liikekiinteistöjenkin sisustukseen.

Ominaisuudet:

  • Valmistettu 100 % luonnollisista ja biologisesti hajoavista materiaaleista.
  • Vapaa keinotekoisista kemikaaleista.
  • Hajuton ja myrkytön.
  • Koostuu luonnonkuiduista ja kierrätysmateriaaleista.
  • Monipuolinen: sopii erilaisille pinnoille.
  • Helppo levittää ja vesipohjainen.
  • Tasapainottaa huoneilman kosteutta 
  • Parantaa akustiikkaa ja vähentää kaikumista

 Poldecor: Poldecor on puolalaisen valmistajan ekologinen seinäpinnoite, joka hyödyntää tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaita. Se on valmistettu yksinomaan luonnon ainesosista, kuten puuvillasta ja silkistä. Poldecor tarjoaa laajan valikoiman värejä ja sävyjä, jotka sopivat niin minimalistisiin kuin värikkäisiinkin tiloihin.

Oriental Coat: Tämä nestemäinen kangastapetti on Japanilaisen Fujiwara Chemical Co.;Ltd:n mestariteos. Se juontaa juurensa 350 vuoden takaiseen Japaniin. Tapetin kankaat on suunniteltu erityisesti tätä tarkoitusta varten, ja osa sävyistä on luotu yhteistyössä Suomen Betonileimasimen kanssa, kuten lumoava Lumi ja tähtikirkas Waltex 94. Valikoimasta löytyy monia värejä, sävyjä ja kuiturakenteita.

kalkkimaalit & -pinnoitteet

Kalkkimaalit ja -pinnoitteet edustavat korkealaatuista ja ekologista valintaa sekä sisä- että ulkotilojen pinnoituksessa. Kalkin käyttö rakennusmateriaalina juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse, tunnustettuna sen kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Sen hengittävyys ja kyky tasoittaa huonelämpötilaa tekevät siitä ihanteellisen valinnan terveelliseen asumiseen.

Kalkkipohjaiset tuotteet ovat erityisen hengittäviä, mahdollistaen kosteuden haihtumisen pinnan alta. Tämä tekee niistä erinomaisen vastustuskykyisiä kosteuden ja lämpötilan vaihteluille. Lisäksi kalkin luontaisesti korkea pH estää homeen ja bakteerien kasvua. Antistaattisena se ei myöskään kerää pölyä tai likaa.

Ylpeänä voimme kertoa, että kalkkituotteemme ovat 95 %:sti peräisin luonnonmukaisista italialaisista lähteistä. Ne ovat saaneet sisäilmasertifikaatin A+, mikä kertoo niiden vastuullisesta valmistuksesta ja puhtaudesta.

Kalkkimaaleilla ja -pinnoitteilla voit luoda ajattomia pintoja, jotka sopivat sekä moderneihin että perinteisiin tiloihin. Pinnan ulkonäkö riippuu valitsemastasi tuotteesta ja levitystavasta. Vaikka kalkkituotteet voidaan suojata likaa ja kosteutta vastaan, emme suosittele niiden käyttöä esimerkiksi keittiön välitilassa, sillä ne eivät kestä rasvaisia roiskeita tai öljyjä.

Värimaailma on laaja: tuotteemme ovat sävytettävissä monenlaisten sävykarttojen ja myös NCS-sävykartan mukaan.

näin se toimii

Efektiseinät asennettuna
Hinta sisältää työn, materiaalin, sekä alv 24%
11111
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Ilmoita neliöt seuraavaan täyteen neliömäärään pyöristettynä.
Lisäefektit ja suojaus
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Lisätiedot
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Total
0

Usein kysyttyä

Voi asentaa. Halutessasi efektiseinään erinomaisen suojan ja helposti puhdistettavan pinnan, muuttamatta efektin ulkonäköä, muista lisätä tilauksella pintaan levitettävä suoja-aine. 

Ilman suoja-ainetta efektipinnat eivät sovellu välitilaan.

Takan pinnoittamiseen on erinomaisia esimerkiksi kalkkipinnoitteet.

Riippuu valitusta efektistä. Usein kuitenkin suoja-aineella pinnasta saadaan pyyhinnän kestävä. 

Riippuu valitusta efektistä. Suoja-aineella saadaan kosteuden- ja vedenkestävyyttä, mutta aivan kaikki ei siltikään sovi märkätilaan.

Muista kotilausvähennys!


Kotitalousvähennys on merkittävä etuus pinnoitustöiden yhteydessä, jossa suurin osa remontin hinnasta koostuu työn osuudesta (n. 70%).
Saat vähentää 40 % työn osuudesta verotuksessa, eli esimerkiksi 4500€ remontissa, kotitalousvähennyksen osuus on noin 1260€.