sisustussuunnittelu
enemmän kuin sisustussuunnitelma

yksinkertainen ja tehokas prosessimme takaa saumattoman kokemuksen

Tutustu Luovimman virtuaaliseen sisustussuunnitteluun ja remonttikonsultaatioon. Se on tehokas vaihtoehto perinteisille täyden palvelun projekteillemme. Konsultaatiopaketti on ihanteellinen asiakkaille, jotka arvostavat elämäntyyliinsä- ja tilanteeseensa mukautuvaa suunnittelua, kustannustehokkuutta ja nopeaa toimintaa. Toteutuksen tahdista päätät sinä!

Modernisoi liiketilasi, herätä sijoitusasuntosi eloon, tee flippauskohteestasi vastustamaton tai muuta vapaa-ajanasuntosi todelliseksi lomakeitaaksi. Me autamme sinua juuri niin vähän tai paljon kun haluat.

näin se toimii

Toimi näiden neljän vaiheen mukaisesti ja ennen kun arvaatkaan, sinua odottaa valmis sisustussuunnitelma.

valitse paketti

Valitse sinulle sopivin paketti ja lisäpalvelut. Näet pakettien tarkemmat sisällöt alta.

Osta paketti turvallisesti verkkokaupastamme vaikka kotisohvalta. Saat arkisin 24 tunnin sisällä ostosta tunnukset OmaLuovimma-palveluun.

vastaa

Kirjautuessasi OmaLuovimmaan, sinua odottaa alkukysely. Kyselyn avulla saamme mm. tarkemman käsityksen hakemastasi tyylistä.

Tarvitsemme myös mitat tilasta, mutta tähänkin sinua odottaa helppo ohjeistus palvelussa.

hyväksy

Kyselyyn vastattuasi saat kolmen arkipäivän sisällä pohjapiirustuksen hyväksyttäväksi. Voit tehdä siihen niin paljon muutoksia kun haluat, aloitamme lopullisen suunnittelun vasta pohjan hyväksymisen jälkeen.

arvioi

Pohjan hyväksymisen jälkeen saat kahdessa arkipäivässä konsepti-/tyylitaulun arvioitavaksi. Tähän sinulla on käytössä paketissa määritelty määrä muutoskierroksia. Hyväksynnän jälkeen pääsemme viimeistelemään suunnitelman.

Yksilöllinen konsultaatiopakettisi on valmis! Sinulla on nyt käytössäsi kaikki materiaali mitä tarvitset unelmiesi tilan toteuttamiseen aina tyylitaulusta ostoslistaan. Sinulla on myös 3 viikon – 2 kuukauden suunnittelijan virtuaalinen tuki käytettävissäsi, valitusta paketista riippuen.

on tila mikä tahansa

me luomme parhaat ratkaisut

Toimiva ja kaunis koti, arvonlisäys, inspiraatio ja wau-tunteet- nämä ovat Luovimman konsultaatiopakettien kulmakiviä. Jokainen paketti muokataan vastaamaan sinun tarpeitasi ja budjettiasi alkukyselyn avulla. Yli kymmenen vuoden kokemuksella pystymme auttamaan sinua luomaan unelmiesi tilat. Koko uramme ajan niin remontoinnin, sisustussuunnittelun kun asuntosijoituksen saralla, erikoisuutemme on ollut nähdä jokaisessa kohteessa potentiaali ja saada se sullottua budjettiin. 

Käytämme kaiken tietomme ja taitomme katsoessamme läpi, mitä juuri sinun tilallesi kannattaisi tehdä. Aina ei tarvitse vaihtaa koko keittiötä, välillä riittää pieni tuunaus tai ovien vaihto. Ja toisinaan muutama pieni yksityiskohta saa koko asunnon loistamaan. Tarjoamme uniikit palvelupaketit, jotka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Jokainen paketti on muokattavissa lisähuoneilla sekä lisäpalveluilla. 

Valitse sinulle sopivin paketti ja lähdetään yhdessä luomaan luovimmat ratkaisut unelmiesi toteuttamiseksi.

mitkä ihmeen kosultaatiopaketit?

enemmän kuin Sisustussuunnitelma

Konsultaatipaketeissa anamme kaiken tietomme ja taitomme sinulle. Vastattuasi kyselyyn, jonka osana lähetetään myös kuvat kohteesta, käymme ne läpi sisustussuunnittelijan ja remonttimiehen tiimiparina.

Kyselyssä antamiesi vastauksien perusteella etsimme keinot täyttää toiveesi ja tarpeesi tilan suhteen. Jokainen konsultaatio on yksilöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöity. 

miksi valita virtuaalinen konsultaatiopaketti

kustannustehokas

Säästä perinteisissä suunnittelijamaksuissa samalla kun saat mullistavat suunnitelmat

Kätevä

Maksimoi ajankäyttösi, sisustussuunnitelma valmistuu kotoa käsin .

yksilöllinen

Saat sisustussuunnitelman joka on räätälöity juuri sinun tarpeillesi

Valitse sinulle paras paketti

tutustu pakettien hinnoitteluun. Alta löydät tarkemmat selitykset pakettien osille.

Mini

Nopeaa ja pientä piristystä perusasioihin
299
 • 2D-pohjakuva mittakaavassa
 • Pintamateriaalisuunnitelma tuotetietoineen ja hankintapaikkoineen
 • Irtokaluste- / stailaussuunnitelma
 • Tarvittaessa yksi muutoskierros
 • 3 viikon suunnittelijan tuki

Täsmä

Täsmäisku remotin suunnitteluun ja tuotteiden valintaan
499
 • Kaikki mitä MINI-paketissa +
 • Ostoslista kalusteista ja materiaaleista tuotetietoineen ja hankintapaikkoineen
 • Työseloste
 • Tarvittaessa 2 muutoskierrosta
 • 4 viikon suunnittelijan tuki
Suosittu

Timantti

kokonaisvaltainen suunnitelma lattiasta kattoon
799
 • Kaikki mitä TÄSMÄ-paketissa +
 • Kokonaisvaltainen kustannusarviotaulukko tuotetietoineen ja hankintapaikkoineen
 • Seinäprojektiot
 • 3D-kuvat tilasta
 • Tekstiilisuunnitelma
 • Tarvittaessa 3 muutoskierrosta
 • 2 kuukauden suunnittelijan tuki

kaunis ja toimiva koti

lisäpalvelut

Jotta pystymme räätälöimään paketista juuri sinulle sopivan, on valittavanasi lisäpalveluita täydentämään konsultointipakettia. Laske paketillesi hinta kaupassa.

pakettien osat:

Pohjakuva on kuin kartta tilastasi.  Pohjakuvista näet, kuinka huoneet sijoittuvat toisiinsa nähden, missä ovat ovet, ikkunat ja muut tärkeät yksityiskohdat. Pohjakuvassa näkyy myös kalusteiden sijoittelu.

Seinäprojektiokuvat, tai elevaatiot, näyttävät mitä seinäpinnat pitävät sisällään – ikkunat, ovet, kiinteät kalusteet ja mahdolliset sisustusyksityiskohdat kuten hyllyt tai taulut. Ne ovat kuin seinän etuosan “kasvokuvia”, jotka auttavat sinua hahmottamaan seinien lopullisen ulkonäön ja toiminnallisuuden.

Valo tekee tunnelman! Me perehdymme siihen, miten valaistus kannattaa järjestää eri tiloissa. Olipa kyseessä romanttinen tunnelmavalaistus makuuhuoneessa tai tehokas työvalaistus keittiöön, suunnittelemme valot, jotka sopivat elämäntyyliisi.

Irtovalaisimet toimivat usein myös sisustuselementteinä. Suunnittelemme irtovalaisimet toiminallisuuksien mukaan, sekä täydentämään sisustusta.

Lattiasta kattoon, seinistä työtasoihin – pintamateriaalit ovat kaikkialla. Me autamme valitsemaan materiaalit, jotka näyttävät hyvältä ja kestävät arjen kulumista. Olipa valintasi sitten parketti, laatoitus tai maalipinta, huolehdimme että ne ovat linjassa toiveidesi kanssa.

Tekstiilit ovat kuin kodin asusteet. Verhoista tyynyihin ja mattoihin, ne tuovat pehmeyttä ja väriä tiloihin. Autamme valitsemaan tekstiilit, jotka ovat kauniita, mutta myös toimivia ja tarvittaessa helppoja pitää puhtaana.

Etsimme ja suunnittelemme tilaasi huonekalut, jotka vastaavat tarpeitasi ja sopivat tilaan. 

Kun tilaa kalustetaan myyntiä varten stailaussuunnitelmassa ohjeistetaan kalusteiden sijoitus niin, että se tuo asunnon parhaat puolet esiin.

Kiinteät kalusteet, kuten kaapit ja hyllyt, ovat kodin selkäranka. Suunnittelemme ne niin, että ne sopivat tilaan täydellisesti, tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja ovat myös silmälle miellyttäviä.

Aina ei tarvitse kuitenkaan uusia koko kiintokalusteita. Teemme budjetin mukaisen ehdotuksen, eli kyseessä voi olla myös esimerkiksi ovivaihto. 

Tilojen muokkaaminen on kuin taikuutta! Haluatko yhdistää olohuoneen ja keittiön? Tai luoda lisää säilytystilaa? Me näytämme, kuinka tilojen muokkaaminen voi muuttaa kotisi ilmettä ja toimivuutta.

Rahat tiukassa hallinnassa! Meidän kustannusarviotaulukkomme pitää sinut ajan tasalla siitä, kuinka paljon projekti maksaa, mitä tuotteita tarvitaan, ja mistä ne voi hankkia. 

 Kuvittele, että voit kävellä unelmakotisi läpi ennen kuin se on edes rakennettu! 3D-mallikuvat ovat kuin pienoismallit tietokoneella. Saat  kuvat jokaisesta huoneesta, joista voit tarkastella kalusteiden, värien ja materiaalien yhteensopivuutta. Kuin virtuaalikierros omassa kodissasi!

Työseloste on kuin resepti koko sisustusprojektillesi! Se sisältää kaikki herkulliset yksityiskohdat siitä, mitä tehdään, miten se tehdään ja millä aikataululla. Työselosteessa käydään läpi kaikki työvaiheet, materiaalit ja suunnitelmat. Tämä dokumentti on elintärkeä, jotta kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin toivoit.

Työselosteen avulla kysyt myös helposti tarjoukset remonttiurakasta, jos päädyt käyttämään ulkopuolista tekijää.

Rasia täynnä unelmia! Toimitamme sinulle kotiin materiaalinäytteet kaikista suunnitelmaan liittyvistä saatavilla olevista materiaaleista. 

Markkina-analyysi on tarkoitettu sijoituskohteille. Sisältö riippuu sijoitusmuodosta.

Tarkoituksena on ammentaa lähtökohdat suunnitteluun alueen markkinatilanteesta ja tarjonnasta. 

Stailausohjeistus on dokumentti, jonka avulla saat asunnon näyttämään myynti- tai vuokrausilmoituksessa täyden potentiaalinsa. 

kuka tilasi suunnittelee?

Tilan suunnittelu on tiimityötä. Käymme kaikki alkutiedot yhdessä läpi. Pitkän linjan sisustussuunnittelijana Eve taikoo tilaasi suunnitelmat, mitä et edes kuvitellut olevan mahdollista. Niko on prosessissa jatkuvasti läsnä pohtien suunnitelmien toteutuksellisen puolen sinun resursseihin verraten.

koti kukoistamaan

Haluatko uudistaa kotisi ilmeen tai muuttaa sen toimivuutta, mutta ideat tai suunnittelun aloittaminen tuottaa päänvaivaa? 

Konsultaatiopakettiemme avulla saat meiltä kokonaisvaltaisen suunnitelman kotisi uudistamiseen. Voit luottaa siihen, että meillä on ratkaisut ja tuotteet, jotka tekevät kodistasi entistä viihtyisämmän ja toimivamman. 

KASVAta liiketoimintaa

Olet sitten flippaaja, vuokranantaja tai AirBnb-isäntä, meillä on keinot saada tuottosi uudelle tasolle. Kuinka paljon arvo voisikaan nousta, jos asunto olisi suunniteltu vastaamaan juuri kyseisen alueen asiakaskuntaa? 

Ostajat, vuokralaiset sekä majoittujat ovat nykyäaikana vaativia ja meidän avulla ylität odotukset. 

PIRISTÄ pintaremontilla

Kaipaako liiketilasi ilmeen kirkastusta, myyntiin menevä asunto pientä pintaremonttia tai esimerkiksi mökki piristystä?  

Luomme toiveittesi pohjalta suunnitelman ja ehdotamme tuotteet toteutukseen jolla tilastasi tulee pienellä vaivalla sinun toiveittesi ja tarpeittesi näköinen.

Verkkokauppa on kohta täällä!

Pian tuotteemme ovat myös kaikkien kotiensa tuunaajien saatavilla helposti verkossa.
Malta vielä hetki, verkkokauppa avaa virallisesti ovensa marraskuussa 2023!

Konsultaatiopaketit nyt jo ostettavissa helposti verkkokaupasta!