Tietoa meistä

Tarinamme

Yrittäjät Luovimman takana

Olemme Niko ja Eve, Luovimman perustajat. Vaikka polkumme ovat alun perin kohdanneet täysin muissa merkeissä, meitä yhdisti heti sydämessä roihuava luovuuden vimma sekä intohimo remontointi- ja sisustusalaa kohtaan.

Olemme molemmat yrittäjäsukujen kasvatteja. Meille on ollut aina erittäin tärkeää, että vaikka yrityksestä kasvaisi kuinka suuri, emme pelkää liata omia käsiämme sekä pidämme kiinni arvoistamme.

Alusta asti työnjako on ollut selkeä, toinen suunnittelee ja toinen toteuttaa. Eve on luova, ratkaisukeskeinen ja näkee potentiaalin tilassa kuin tilassa. Välillä tuntuu, että hänellä on kuudes aisti tiloille sekä asiakkaiden toiveille ja tarpeille.

Niko on todellinen pyörremyrskyjen hallitsija. Hänellä on tarkka, rauhallinen ja pohtiva luonne, sekä hänen käsissänsä taipuu materiaalit kuin materiaalit. Vankka alan tuntemus auttaa aina löytämään keinot ja ”mahdoton” ei kuulu sanavarastoomme.

Työpäivän jälkeen kotona meitä odottaa kolme pientä poikaa, jotka pitävät myös vapaa-ajan kiireisenä. Meidän oma kotimme on jatkuvasti remontin alla, eikä tunnu ikinä valmistuvan. Mahdollisuuksien mukaan karkaamme ulkomaille rentoutumaan ja hakemaan uutta inspiraatiota

Niko Sinervo

Toimitusjohtaja / Asennuspäällikkö

Eve Sinervo

Perustaja / Johtava suunnittelija

Myymälä

Hyvinkää

myymälä

RIIHIMÄKI

verstas

HÄMEENLINNA

Shopping Cart
Scroll to Top