pinnoitukset

ekologinen, hengittävä ja kestävä

Hartsipinnoite

Hartsipinnoite on ekologinen ja sisäilmasertifioitu pinnoiteratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Hartsilla saadaan aikaiseksi saumatonta ja elävää pinta, joka kestää elämää ja on helppo puhdistaa tavanomaisin pesuainein. Hartsipinnoite on antibakteerinen eikä ime itseensä kosteutta tai rasvaista likaa.

Hartsipinnoitteella voidaan pinnoittaa lähes mitä tahansa, kuten esimerkiksi kipsilevyä, puuta, betonia, laminaattia, laattaa, lasia ja jopa muovimattoa.

elävä ja uniikki pinta

mikrosementti

Mikrosementti on värillinen sementtipohjainen erittäin ohut pinnoite. Koska tuotteelle ominaista on, että sen pinta on sileä mutta elävä, on jokainen kokonaisuus todella uniikki. Mikrosementti sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin. Pinnan viimeistelystä riippuen mikrosementin ulkonäkö voi vaihdella puolihimmeästä kiiltävään. Siihen on myös mahdollista lisätä hilettä, jotta pintaan saadaan helmiäistä ja säihkettä

erilaisia efektipintoja jokaiseen makuun

efektipinnat

Efektimaalit sopivat loistavasti esimerkiksi efektiseinien luomiseen. Useimmat efektimaalit saadaan suojattua sopimaan myös esimerkiksi keittiön välitilaan ja kuiviin wc-tiloihin sekä julkitilojen seinäpinnoille.

Efektejä on luonnollisesta hiekkaisesta mattapinnasta kromimaiseen metallipintaan ja lähes kaikkea siltä väliltä. Efektimaaleihin voi lisäksi lisätä erilaisia kimalteita ja ne voidaan käsitellä kimallesuoja-aineella.

Efektipintoja on mm. efektimaalit, sisustuspinnoitteet, nestemäinen kangastapetti, kalkkimaalit ja – pinnoitteet.

Verkkokauppa on kohta täällä!

Pian tuotteemme ovat myös kaikkien kotiensa tuunaajien saatavilla helposti verkossa.
Malta vielä hetki, verkkokauppa avaa virallisesti ovensa marraskuussa 2023!

Konsultaatiopaketit nyt jo ostettavissa helposti verkkokaupasta!